مسابقات
1402/7/1 شنبه
پیام تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی دانشگاه ها
رئیس دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه طی پیامی بازگشایی دانشگاه‌ها و آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.

🔺به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه، دکتر علی اکبر اسفندیار سرپرست دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه طی پیامی بازگشایی دانشگاه‌ها و آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:

بسم‌اللَّه الرّحمن الرّحیم‌
قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الّذینَ یَعْلَمُونَ وَ الّذینَ لایَعْلَمُونَ إنّما یَتَذَکَّرُ اُولُوا الألْباب. (زمر/ 9)
بگو: «آیا کسانی که می‌دانند با کسانی که نمی‌دانند یکسانند؟ تنها خردمندان آگاهند»
🔹ضمن بزرگداشت هفته غرورآفرین و حماسه ساز دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز و گرانقدر ایران اسلامی؛ آغاز سال تحصیلی جدید و بهار تعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان معزز دانشگاه پیام نور تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
🔹حضور جوانان و جویندگان علم و پژوهش در عرصه های مختلف که امروز جامعه به آن‌ نیاز دارد می تواند باعت تولید علم و گره گشای مشکلات جامعه گردد.
🔹تعلیم و تربیت همواره باعث رشد و تعالی انسان بوده و هست و هم زمانی با هفته دفاع مقدس می تواند سبک زندگی شهدایی را در جامعه نهادینه کند.
🔹امروز دانشگاه ها به نظام آموزشی و مهارت آموزی پویا نیازمند است تا نیاز جامعه مرتفع گردد.
🔹ان شاءالله در سایه لطف و عنایت حضرت حق و توجهات امام عصر (عج) آرزوی موفقیت و سلامتی برای تمامی دانشگاهیان و رشد و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تا رسیدن به تمدن نوین اسلامی را آرزومندم.

علی اکبر اسفندیار
سرپرست دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه