مسابقات
1402/7/17 دوشنبه
کلیه پذیرفته شدگان بدون آزمون و آزمون سراسری 1402
آغاز ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان جدید مقطع کارشناسی از چهارشنبه 19 مهرماه

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور ضمن تبریک به پذیرفته شدگان نهایی مقطع کارشناسی (پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) و پذیرش از طریق آزمون سراسری 1402) دانشگاه اظهار داشت: ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور از طریق سامانه گلستان به صورت غیرحضوری از چهارشنبه 1402/7/19 آغاز می‌ شود.

محسن حیدری ادامه داد: برای تسریع در فرآیند ثبت نام توصیه می شود که پذیرفته شدگان گرامی، تصویر مدارک با فرم jpg یا jpeg و حجم هر تصویر حداکثر ۲۵۰ کیلوبایت را آماده نمایند تا در هنگام ثبت نام در سامانه گلستان به آدرس اینترنتی http://reg.pnu.ac.ir بارگذاری شود.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور همچنین درباره مدارک ثبت نام نیز افزود: مدارک لازم جهت ثبت نام شامل تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه و پشت و روی کارت ملی، عکس ۴×۳ با زمینه روشن، اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی (دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید ۶-۳-۳ نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ندارند.) و مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان) می باشد.

در پایان لازم به ذکر است که اطلاعیه تکمیلی ثبت نام و راهنمای انجام ثبت نام غیرحضوری و همچنین زمان ثبت نام حضوری، تشکیل پرونده و انتخاب واحد متعاقبا از طریق همین پورتال اعلام خواهد شد.