1401/9/10 پنجشنبه
قابل توجه دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران:
تاریخ و ساعت برگزاری رزم آزمون (آزمون آزمایشی) دانشجویان استان تهران

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران با توجه به برگزاری آزمون دروس عمومی به صورت متمرکز به شیوه آنلاین غیرحضوری توسط مرکز سنجش و آزمون، برگزاری رزم آزمون دروس عمومی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار آزمون مجازی الزامی است از اینرو کلیه دانشجویانی که در این ترم دروس عمومی را اخذ نموده‌اند مجاز به شرکت در این رزم آزمون می‌باشند.

رزم آزمون (آزمون آزمایشی) دروس عمومی دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران در تاریخ‌های ذیل برگزار خواهد شد:

1- رزم آزمون اول 15 آذرماه 1401 در ساعت 11 ظهر
2 -رزم آزمون دوم22 آذرماه 1401 در ساعت 11 ظهر
3- رزم آزمون سوم4 دی‌ماه 1401 در ساعت 11 ظهر
4- رزم آزمون چهارم11 دی‌ماه 1401 در ساعت 11 ظهر

آدرس سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان https://edu.pnu.ac.ir/ می‌باشد.

از تاریخ اولین رزم آزمون تا شروع امتحانات دروس عمومی سامانه برای دانشجویان جهت بررسی دروس عمومی و نیز صحت نام کاربری و کلمه عبور آماده بهره برداری است.

جهت ورود به سامانه رزم آزمون،

نام کاربری : شماره دانشجویی

رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎‌باشد.

* نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.

* با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان رمز عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان بنا بر ادعای دانشجو اشتباه می‌باشد در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام نماید.

با توجه به حساسیت موضوع و پیگیری های مکرر این مرکز، عواقب عدم شرکت گسترده دانشجویان در رزم آزمون متوجه استان مربوطه است.

** لازم بذکر است تاریخ و ساعت آزمون پایان ترم دروس عمومی بر اساس تقسیم‌بندی استانی در کارت آزمون دانشجویان (گزارش 428) لحاظ شده است.

راهنمای استفاده دانشجویان برای ورود به سامانه رزم آزمون
فايل هاي مربوطه :