دانش آموختگان
1401/10/20 سه‌شنبه
قابل توجه کلیه دانش آموختگان دانشگاه پیام نور:
نحوه درخواست صدور دانشنامه از طریق سامانه گلستان /گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی استان تهران دانش آموختگان متقاضی صدور دانشنامه، لازم است به نکات و مراحل ذیل جهت این امر توجه نمایند:

درخواست صدور دانشنامه صرفا از طریق پیشخوان خدمت موجود در سامانه گلستان فراهم است و خارج از این سامانه، امکان درخواست و پیگیری صدور دانشنامه میسر نیست. دانش آموختگانی که نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کرده اند و نیز دانش آموختگانی که به هر دلیلی امکان ورود به سامانه و ارسال درخواست صدور دانشنامه را ندارند، لازم است با مرکز / استان محل تحصیل جهت ارائه راهنمایی بیشتر ارتباط برقرار نموده و یا مراجعه نمایند درخواست صدور دانشنامه پس از اخذ گواهینامه موقت و حداقل پس از گذشت یکسال از تاریخ دانش آموختگی و بنا به درخواست دانش آموخته در سامانه گلستان میسر می باشد.

تحویل اصل دانشنامه صرفا به شخص دانش آموخته یا وکیل قانونی وی امکان پذیر است.

پیگیری چاپ دانشنامه صرفا بعد از تکمیل مراحل صدور تا رسیدن به مرحله چاپ مقدور است. چنانچه در پیگیری ها مشخص گردید صدور دانشنامه در مرحله چاپ است، دانش آموخته می تواند دریافت اصل دانشنامه را حدود یک ماه پس از چاپ دانشنامه از استان محل تحصیل خود (یا استانی که جهت تحویل دانشنامه مشخص کرده است) که به صورت پستی ارسال می گردد، پیگیری نماید.

از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی جهت دریافت اصل دانشنامه تا قبل از رسیدن به مرحله چاپ و یا بدون مستندات مورد نیاز اکیدا خودداری فرمایید.
مدارک ذیل جهت دریافت اصل دانشنامه الزامی است:
1-6- ارسال درخواست صدور دانشنامه و تکمیل مراحل صدور تا رسیدن به مرحله چاپ
2-6- ارائه اصل کارت شناسایی ملی
3-6- ارائه اصل گواهینامه موقت همان مقطع تحصیلی
4-6- ارائه اصل دانشنامه یا گواهینامه پایان تحصیلات مقطع قبلی
5-6- ارائه اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان
6-6- ارائه تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویی
6-7- در صورتی که تحویل گیرنده اصل دانشنامه وکیل قانونی دانش آموخته است، ارائه اصل وکالتنامه رسمی که به تایید امور حقوقی استان / سازمان مرکزی رسیده است، الزامی است.
مدارک ذیل جهت دریافت اصل دانشنامه المثنی (مختص دانش آموختگانی که قبلا یکبار اصل دانشنامه را دریافت کرده اند) الزامی است:
1-7- ارسال درخواست صدور دانشنامه المثنی و تکمیل مراحل صدور تا رسیدن به مرحله چاپ
2-7- ارائه اصل کارت شناسایی ملی
3-7- ارائه اصل استشهاد محلی که به امضای حداقل سه نفر رسیده باشد و تائید آن به وسیله یکی از مراجع رسمی
(محاضر ثبت اسناد و یا کلانتری محل)
4-7- نشر آگهی در یکی از جراید کثیرالانتشار در سه نوبت (که در هر دو ماه یکبار توسط متقاضی و با هزینه وی صورت
می گیرد)
5-7- ارائه روزنامه های منتشر شده متضمن آگهی ذکر شده
6-7- تکمیل فرم تعهدنامه مربوطه
7-7- در صورتی که تحویل گیرنده اصل دانشنامه وکیل قانونی دانش آموخته است، ارائه اصل وکالتنامه رسمی مورد تایید امور حقوقی استان / سازمان مرکزی الزامی است.
8- درصورت احراز شرایط فوق الذکر، جهت درخواست صدور دانشنامه طبق تصاویر ذیل اقدام فرمائید: