امتحانات
1402/9/16 پنجشنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه بمناسبت فرارسیدن روز دانشجو
دکتر علی اکبر اسفندیار روز دانشجو را به دانشجویان و قشر بیدار جامعه تبریک گفتند.

🔹حماسه‌ ۱۶ آذر نماد ملّی مقاومت و ایستادگی دانشجویان در برابر مستکبران جهان است و دانشجو نماد خودباوری، پویایی و نشاط اجتماعی و زمان شناس در جامعه است و شانزدهم آذر فرصت مغتنمی برای گرامیداشت و پاسداشت مقام دانشجو و شهدای دانشجو است.
🔹رشد علمی و فکری کشور و آینده سازی از کلاس های درس دانشگاه شکل گرفته است و دانشجویان به عنوان پیشران جنبش علمی و اجتماعی همواره منشا تحولات بزرگ در مسیر رشد و پیشرفت کشور بوده‌اند.
🔹️این روز پرشکوه و تاریخ ساز را به همه دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد فیروزکوه و همه ی دانشجویان انقلابی، آگاه و دغدغه مند ایران اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند منان استواری اندیشه و آرمان خواهی را مسالت دارم.
                        ✍️علی اکبر اسفندیار